fbpx Offerte aanvragen

Ral 9001 kozijnen

De houten RAL 9001 kozijnen van Peters Machinale worden met precisie en een volledig geautomatiseerd systeem geproduceerd. Zo garanderen we kwaliteit en zijn we in staat om binnen korte tijd de kozijnen op maat te maken en bij je af te leveren. Ben je bezig met het verbouwen van je woning of misschien wel een nieuw huis aan het bouwen? Met onze RAL 9001 kozijnen weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Je kunt de kozijnen zelf plaatsen of laten plaatsen door onze vakkundige medewerkers. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Hulp nodig bij bestellen?

Kom je er niet helemaal uit bij de maatvoering van je RAL 9001 kozijnen of het soort kozijn? Je bent van harte welkom bij Peters Machinale voor een persoonlijk advies.

Verschil tussen RAL 9001 kozijnen en RAL 9010 kozijnen

Wanneer je kiest voor kozijnen met een lichte kleur kom je in de meeste gevallen uit op de kleuren RAL 9001 of RAL 9010. Dit zijn de meest voorkomende wittinten in een interieur. Als basis hebben ze de kleur wit, maar er zijn wel degelijk enkele verschillen.

RAL 9001

Deze wittint is wat geliger van kleur en wordt ook wel crème wit genoemd. RAL 9001 is wat zachter dan RAL 9010 en komt het dichtst bij de kleur van koffiemelk. Deze tint is goed te combineren met donkere meubels of behang binnenshuis of een donkere baksteen of gevel aan de buitenkant van je woning.

RAL 9010

De kleur van RAL 9010 kozijnen wordt zuiver wit genoemd, maar wanneer je deze tegen een echt spierwitte achtergrond houdt, zie je dat het gebroken wit is. Deze kleur wordt tegenwoordig het meest gebruikt en is een goede standaardkleur voor binnenshuis. Het is niet te crèmekleurig, maar ook niet te koel.

 

Laat je RAL 9001 kozijnen vakkundig plaatsen

Je bestelt je RAL 9001 kozijnen op maat makkelijk in onze webshop, waar je kunt kiezen uit veel soorten. Zodra wij de kozijnen bij je hebben afgeleverd, kun je aan de slag met het plaatsen. Een andere optie is om de kozijnen door ons te laten plaatsen, dit heeft veel voordelen.

  • Ervaring
    Al sinds 1988 is de Peters Groep een betrouwbare expert op het gebied van verbouw en nieuwbouw. Onze vakmensen hebben jarenlange kennis en ervaring en weten precies hoe het plaatsen van een kozijn in zijn werk gaat en waar ze op moeten letten.
  • Maatwerk specialist
    Niet elk huis is hetzelfde en bij het plaatsen van RAL 9001 kozijnen komt dan ook vaak specifiek maatwerk kijken. Onze specialisten hebben voor elke uitdaging een creatieve oplossing.
  • Nauwkeurig
    Wanneer er naden en kieren zitten tussen het RAL 9001 kozijn en de muren, kan dit nadelig zijn voor de isolatie van je woning. Onze vakmensen werken met precisie en plaatsen de kozijnen op professionele wijze.

RAL 9001 kozijnen bestellen

In onze webshop kun je kiezen uit veel verschillende modellen voor je RAL 9001 kozijnen. Met of zonder extra lichtvak bijvoorbeeld of raamkozijnen die naar binnen of naar buiten draaien.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0