fbpx Offerte aanvragen

Ral 9010 kozijnen

Wanneer je kiest voor RAL 9010 kozijnen, geef je je woning zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant een frisse en strakke uitstraling. RAL 9010 is van de wittinten de kleur die het dichtst bij spierwit komt, waardoor deze kleur een mooi contrast vormt met bijvoorbeeld een donkere voorgevel of muren die geschilderd zijn in grijs of groen. De RAL 9010 kozijnen worden op maat gemaakt in onze hypermoderne productieruimte, waar de kozijnen met zorg en vakmanschap worden bewerkt. De kozijnen worden gemaakt van duurzame houtsoorten die jarenlang meegaan en een karakteristieke uitstraling hebben.

Maatvoering kozijnen

Het is belangrijk dat je bij het bestellen van je RAL 9010 kozijnen exact de juiste maatvoering doorgeeft. Meet daarom vooraf nauwkeurig wat de maten moeten zijn van je kozijnen. Kun je hier wat hulp bij gebruiken? Bel ons voor het maken van een afspraak.

Online RAL 9010 kozijnen bestellen

Het bestellen van de binnen– of buitenkozijnen van je woning heeft belangrijke voordelen, die we graag voor je op een rijtje zetten.

In je eigen tijd
Wanneer je een huis aan het bouwen of verbouwen bent, moeten er veel beslissingen worden genomen, onderdelen gekocht en materialen besteld. En die tijd heb je vaak niet! Bij Peters Machinale bestel je je RAL 9010 kozijnen eenvoudig online vanuit je luie stoel, wanneer jij daar klaar voor bent.

Hoge kwaliteit
Peters Machinale is een specialist in het produceren van houten deuren, ramen en kozijnen. We zijn heel flexibel en kunnen op maat gemaakte kozijnen met precisie en in relatief korte tijd produceren. Onze vakmensen zijn nauw betrokken bij het productieproces en weten precies waar een goed kozijn aan moet voldoen. Zo garanderen we de beste kwaliteit voor jouw RAL 9010 kozijnen.

Advies
Kom je niet helemaal uit de maatvoering, de juiste kleur of de indeling van je kozijnen? Of heb je hulp nodig bij het professioneel plaatsen? We staan voor je klaar om te helpen met persoonlijk advies.

 

RAL 9010 kozijnen schoonmaaktips

Kozijnen in de kleur 9010 zijn het mooist als ze ook schoon en netjes zijn. Bovendien gaan ze zo langer mee. Zorg er daarom voor dat je je kozijnen regelmatig poetst, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Met deze tips houd je je RAL 9010 kozijnen mooi wit en fris.

  • Voordat je begint met water, borstel je eerst eventueel stof en vuil weg met een borsteltje of kleine veger.
  • Gebruik ruim water met een klein druppeltje afwasmiddel of allesreiniger. Agressieve schoonmaakmiddelen zoals bleek of chloor kun je beter niet gebruiken, deze kunnen het oppervlak van het kozijn beschadigen.
  • Gebruik een gewone spons om het oppervlak te boenen. Geen schuurspons!
  • Spoel de kozijnen goed af met water en maak droog met een schone droge doek.

Naar de webshop

Wil je direct RAL 9010 kozijnen bestellen? Dat kan in onze webshop. Kies voor een kozijn op maat dat het beste past bij je woning en zie direct de totaalprijs.

Automatisch railsysteem

Bij Peters Machinale leggen we graag de focus op een effici├źnte werkwijze en een goed resultaat. Het nieuwe volautomatische railsysteem helpt ons hierbij. De RAL 9010 kozijnen, ramen en deuren gaan na afwerking met het railsysteem via een vaste route door onze productiehal. Op deze manier kunnen we elk kozijn afzonderlijk goed controleren en winnen we veel tijd in het gehele productieproces.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0