Visie & duurzaamheid

Onze Visie

De klant is koning. Wij vertalen de wensen van onze opdrachtgevers graag in onze kwaliteitsproducten. Hierbij kun je denken aan een scala aan mogelijkheden. Het is een uitdaging om hieraan te voldoen. Al naar gelang de wensen van de klant kunnen we onze producten opleveren volgens de concepten I, II, III en IV. Van een grondlaklaag t/m volledig afgelakt, beglaasd, voorzien van hang- en sluitwerk, gemonteerd en onderhouden.

In onze moderne productieruimte voeren we alle fasen van productie in eigen beheer uit, waardoor we 100% garant staan voor onze hoge kwaliteit. In onze werkplaats wordt kwaliteitsdenken in de praktijk gebracht. Het productieproces staat onder permanente controle van het SKH en de producten worden minimaal onder KOMO geleverd.

 

Oneindige mogelijkheden

Wij werken met eersteklas houtsoorten. Voorbeelden zijn de houtsoorten Vuren, Meranti en Mahonie. Maar bijvoorbeeld ook Eiken, Lariks, Frake en Oregon Pine behoren tot de mogelijkheden. Volgens computer gegenereerde tekeningen verwerken wij het hout van ruw tot eindproduct. We houden hierbij het vochtgehalte scherp in de gaten en brengen meerdere spuitlagen aan. In onze hypermoderne werkplaats zweven de kozijnen/ramen/deuren hoog hangend aan rails aan het plafond. Ze schuiven langzaam een spuitcabine in, waar een eenarmige robot met verfspuitmond klaar staat om ze te voorzien van de juiste verflaag, afhankelijk van de wens van de klant. De routing die de kozijnen/ramen/deuren volgen aan deze rails is afhankelijk van de aangegeven afwerking en verloopt volledig geautomatiseerd. Volgens wensen van de klant worden onze kozijnen/ramen/deuren vervolgens beglaasd en/of voorzien van hang- en sluitwerk.

 

Klaar voor gebruik

Als u wilt wordt uw product klaar voor gebruik geleverd, volledig afgelakt en voorzien van hang- en sluitwerk en beglazing. Ook kunnen onze medewerkers de maten in bestaande gebouwen opnemen, waardoor wij het eindproduct ook inclusief montage en afhangen kunnen leveren.

 

Veiligheid

Voor inbraakveiligheid leveren wij onder het politiekeurmerk. Gecertificeerd hang- en sluitwerk verkleinen de kans dat een inbreker toeslaat in uw woning en dat is van groot belang voor de veiligheid en de veiligheidsbeleving.

 

Kwaliteitsgarantie

Van productie tot transport, wij voeren alles in eigen beheer uit. We hebben hierdoor constant zicht op het proces en garanderen de allerbeste kwaliteit.

U kunt onze veiligheidscertificaten bekijken of downloaden via onze website onder werkwijze.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0