fbpx Offerte aanvragen

Visie & duurzaamheid

 

De Peters-visie

Onze visie is eenvoudig: de klant is koning en we doen geen concessies aan kwaliteit. Jouw wensen zijn voor ons dan ook het vertrekpunt van alles wat we maken. Bovendien hanteren we strenge kwaliteitseisen. In onze moderne productieruimte doen we daarom alles in eigen beheer. Voor extra zekerheid staat ons productieproces onder permanente controle van SKH (Stichting Keuringsbureau Hout). Daarnaast leveren we onze producten minimaal met het KOMO-keurmerk, ons hang- en sluitwerk altijd met het Politiekeurmerk voor inbraakveiligheid en al het hout dat door ons verwerkt wordt is FSC- en/of PFEC gecertificeerd.

 

Oneindige mogelijkheden

We werken alleen met eersteklas houtsoorten. Meestal is dat vuren, meranti of mahonie, maar ook eiken, lariks, frake en Oregon pine gebruiken we graag. Dit verwerken we met computergegenereerde tekeningen en een geautomatiseerd proces tot de kozijnen, ramen en deuren die jij nodig hebt. Tot op de millimeter nauwkeurig. We houden het vochtgehalte hierbij scherp in de gaten en brengen meerdere spuitlagen aan om de kwaliteit te borgen. Vervolgens zorgen we volgens de wens van de klant voor de beglazing en het hang- en sluitwerk. Klaar voor gebruik, om tot in lengte van jaren van te genieten!

 

Maatvoering en montage

Nog meer zekerheid? Laat bij bestaande bouw onze medewerkers de maten opnemen. En ook het monteren en afhangen nemen we graag voor onze rekening.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0