fbpx Offerte aanvragen

Hardhouten kozijn met deur

Zijn je kozijnen aan vervanging toe of wil je nieuwe kozijnen en deuren voor een uitbouw of nieuwbouw? In de webshop van Peters Machinale bestel je eenvoudig een hardhouten kozijn met deur. Je kunt kiezen voor binnen- of buitendraaiende stapeldorpeldeuren. Bestellen is heel eenvoudig, je kunt gemakkelijk online betalen. De deuren en kozijnen worden helemaal op maat gemaakt in onze moderne productieruimte met computergestuurde CNC-machines en bewerkt door vakkundige medewerkers. De hardhouten kozijnen en deuren worden voorzien van een grondlaag, waarbij je kunt kiezen uit vier verschillende kleuren.

Gemakkelijk online bestellen

Wil je binnen vier weken je nieuwe hardhouten kozijn met deur laten leveren op een locatie naar keuze? Bestel dan je kozijnen eenvoudig in onze webshop.

Wat is hardhout?

Met een hardhouten kozijn met deur uit onze webshop weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit. We werken alleen met de beste duurzame houtsoorten zoals mahonie, meranti en vuren. Met hardhout wordt meestal hout van loofbomen bedoeld. Loofbomen groeien vrij langzaam, waardoor hout met een hoge dichtheid ontstaat. De kenmerken van hardhout verschillen per boom, maar over het algemeen zijn hardhoutsoorten sterk, duurzaam en stabiel. Daarom is dit hout heel geschikt voor het maken van kozijnen. Het is makkelijk bewerkbaar maar wel bestand tegen weersinvloeden. Wist je dat hardhouten kozijnen een hogere isolatiewaarde hebben dan kozijnen van andere materialen? Lees meer voordelen van hardhouten kozijnen.

Draairichting van je deur bepalen

Bij de indeling of verbouwing van je woning is het belangrijk om te kijken naar de juiste draairichting van de deuren. Op die manier komt je nieuwe hardhouten kozijn met deur het beste tot zijn recht!

  • Scharnieren
    Kijk bijvoorbeeld aan welke kant je het slot en de scharnieren wil plaatsen. Bij een linksdraaiende deur staan de scharnieren links en bij een rechtsdraaiende deur aan de
  • Doorgang
    Houd rekening met de logische looproute in de ruimte. Zorg er bijvoorbeeld voor dat een buitendeur die openstaat de doorgang voor binnendeuren niet bemoeilijkt. Er moet een logische doorloop ontstaan.
  • Rechts- of linkshandig

Ben je rechts- of linkshandig? Dit bepaalt ook vaak de voorkeur voor een rechts- of linksdraaiende deur.

Binnen vier weken geleverd

Zodra je bestelling van hardhouten kozijn met deur bij ons binnen is, gaan we voor je aan de slag in onze moderne productieruimte. Binnen vier weken zijn de kozijnen en deuren klaar en kunnen ze geleverd worden waar en wanneer je maar wilt. Handig!

Wat is een stapeldorpeldeur?

Wanneer je een hardhouten kozijn met deur bestelt in onze webshop, kies je voor een stapeldorpeldeur. Dit is een deur met een gedeelte glas en een gedeelte borstwering. De borstwering is de onderkant van de deur tot het begin van de raampartij. Hoe meer ‘dorpels’ je plaatst, hoe hoger de borstwering wordt. De stapeldorpeldeur is heel geschikt als achterdeur of balkondeur. Daarnaast kun je ook twee stapeldorpeldeuren naast elkaar plaatsen als mooie tuindeuren. Bezoek de webshop om het assortiment van onze deuren te bekijken.

 

Persoonlijk advies

Weet je nog niet helemaal zeker welke kozijnen of deuren het beste passen in je woning? Of wat een logische doorgang is bij meerdere deuren in één ruimte? We staan voor je klaar met een persoonlijk advies. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0