fbpx Offerte aanvragen

Deurkozijnen kopen

Als zzp’er of doe-het-zelver een huis bouwen is een flinke uitdaging. Je hebt vaak te maken met een strakke planning en je moet veel beslissingen nemen. Over het kopen van de juiste deurkozijnen bijvoorbeeld. Er zijn allerlei mogelijkheden, kleuren en materialen en het is dan ook belangrijk om vooraf goed na te denken over welke deurkozijnen het beste passen in je woning. Ten opzichte van deurkozijnen van andere materialen zoals kunststof of metaal hebben houten deurkozijnen de meeste voordelen. Zo hebben hardhouten kozijnen met het juiste onderhoud een levensduur van 40 tot 60 jaar, zijn ze makkelijk te bewerken en geven ze een warme sfeer in elke woning. Houten deurkozijnen kopen doe je gemakkelijk bij kozijnenramendeuren.nl, de webshop van Peters Machinale.

Snel geleverd

Binnen vier weken na je online bestelling worden je deurkozijnen op maat gemaakt in onze moderne productiehal. We leveren de kozijnen op afspraak, zodat je daar niet naar om hoeft te kijken.

Veel gestelde vragen deurkozijnen kopen

Ben je op zoek naar informatie over het kopen van deurkozijnen? We zetten de meeste gestelde vragen voor je op een rijtje.

 1. Waarom zijn houten deurkozijnen de beste keuze?
  Hardhouten deurkozijnen gaan ontzettend lang mee, zijn goed overschilderbaar en zijn gemakkelijk in onderhoud. Ze passen in elk interieur, van landelijk tot modern. Bovendien worden onze deurkozijnen gemaakt van duurzame houtsoorten.
 2. Welke soorten deurkozijnen kan ik kopen?
  In onze webshop hebben we verschillende soorten deurkozijnen voor binnen en voor buiten. Zo zijn er kozijnen voor een enkele of dubbele deur, maar je kunt ook kiezen voor een deurkozijn voor een enkele deur met een extra vak aan de zijkant of aan beide kanten. Of een dubbel deurkozijn voor buiten met extra vak aan de bovenkant.
 3. In welke kleuren kan ik deurkozijnen kopen?
  De deurkozijnen worden door onze verfspuitrobots in een standaard grondlaag gespoten in de kleuren wit, crème, antraciet of zwart. Deze grondlaag is makkelijk overschilderbaar in elke denkbare kleur.
 4. Hoe gaat het online bestellen in zijn werk?
  Online deurkozijnen bestellen is heel eenvoudig. Meet vooraf secuur de maten en ga naar de webshop. Kies voor binnen- of buitendeurkozijnen en selecteer het model van je voorkeur. Vul de maten, kleur en het aantal in en je ziet direct wat de totaalprijs van je bestelling is. Klik vervolgens op bestellen. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling.
 5. Kan ik advies krijgen bij het kopen van deurkozijnen?
  Mocht je er niet helemaal uitkomen met het soort deurkozijn of heb je een vraag over de kleur of hoe je de maten het beste opneemt? We helpen je graag met een persoonlijk advies. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

 

Eersteklas houtsoorten

Een belangrijke zaak bij het kopen van deurkozijnen is het hout waarvan de kozijnen worden gemaakt. De deurkozijnen in onze webshop zijn gemaakt van eersteklas houtsoorten zoals meranti, mahonie en vuren. Deze houtsoorten zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een lange levensduur. Bovendien zijn deze houtsoorten zeer geschikt voor bewerking.

Makkelijk online bestellen

Wanneer je zelf deurkozijnen gaat kopen, is online bestellen wel zo makkelijk. Het kost je weinig tijd en je deurkozijnen worden helemaal op maat voor je gemaakt. Je hebt er geen omkijken naar en kunt ondertussen verder met het bouwen of verbouwen van je woning. Ga naar onze webshop om je nieuwe deurkozijnen op maat te bestellen.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0