fbpx Offerte aanvragen

Deurkozijnen

Wanneer je je eigen huis bouwt of verbouwt, wil je alleen de beste materialen en onderdelen. Dat geldt natuurlijk ook voor de deurkozijnen van je woning. De kozijnen van Peters Machinale zijn van hoge kwaliteit en worden exact op maat gemaakt in onze hypermoderne productieruimte met CNC- gestuurde programma’s, een volautomatisch transportsysteem en verfspuitrobots die de kozijnen voorzien van de juiste grondlaag. Alle producten in onze webshop zijn gemaakt van speciaal duurzaam hout, dat jarenlang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft. Je bestelt de deurkozijnen op maat eenvoudig in onze webshop, waarbij je meteen ziet wat de kosten zijn. Wel zo handig.

Advies

Deurkozijnen zijn er in veel soorten en maten en misschien weet je niet helemaal zeker welke indeling van het kozijn het beste past bij de stijl van je woning. Bij Peters Machinale adviseren we je graag, zodat je je nieuwe woning voorziet van de juiste kozijnen.

Soorten deurkozijnen

Er zijn deurkozijnen voor binnen en voor buiten, daarnaast kun je bij Peters Machinale kiezen voor verschillende indelingen. We zetten ze voor je op een rijtje, zodat je weet welke je kunt bestellen in onze webshop.

 • Enkele deur
  Dit deurkozijn wordt het meest gekozen en is het standaard model. Een enkele deur past in alle kamers en je kunt hierbij natuurlijk kiezen voor een naar binnen draaiende of naar buiten draaiende deur.
 • Dubbele deur
  Voor de toegang naar de tuin of serre worden vaak kozijnen voor dubbele deuren geplaatst. Als je beide deuren openzet, geeft dit een ruime sfeer aan je woning en biedt het een makkelijke doorgang.
 • Enkele deur met glasvlak links of rechts
  Deurkozijnen voor een enkele deur met een extra vak aan de rechter- of linkerkant geven je interieur iets extra’s. Bovendien laat een deurkozijn met extra vak meer licht door en biedt het een makkelijk doorzicht tussen twee kamers of de gang en de kamer.
 • Enkele deur met twee glasvakken
  Je kunt ook kiezen voor een enkele deur met zowel aan de rechterkant als aan de linkerkant een extra vak. Dit geeft een chique uitstraling bij bijvoorbeeld de voordeur van je woning. Bovendien is het een goede keuze als je een dichte deur wil, maar wel voldoende daglicht.
 • Dubbele deur met tussenstijl
  Als het voor de functionaliteit gewenst is, kun je ook deurkozijnen voor dubbele deuren met een tussenstijl kiezen. Deze kozijnen worden vaak gebruikt voor buitendeuren.

 

Eersteklas houtsoorten voor deurkozijnen

Alle kozijnen, ramen en deuren die je kunt bestellen in onze webshop worden gemaakt van eersteklas houtsoorten. We werken vooral met de houtsoorten vuren, meranti en mahonie.

 • Vuren
  Het hout van onze vuren deuren, ramen en kozijnen is afkomstig van de fijnspar en komt voor in Europa. Het is een betaalbare houtsoort die bovendien goed bewerkbaar is. Door impregneren wordt de duurzaamheid verhoogd.
 • Meranti
  Een zeer bekende hardhout soort, afkomstig uit Maleisië en Indonesië. Deurkozijnen van meranti hout zijn van hoge kwaliteit, dankzij de scherpe kwaliteitseisen waaraan dit hout in Nederland moet voldoen. Ook is het hout gemakkelijk bewerkbaar en wordt het gebruikt voor binnen en buiten.
 • Mahonie
  Mahonie hardhout, met de herkenbare roodbruine kleur, is een heel duurzame houtsoort van hoge kwaliteit. Het is ook een stabiele houtsoort, waardoor deze kozijnen nauwelijks uitzetten, krimpen of kromtrekken.

Prijs van deurkozijnen

In onze webshop zie je direct wat de kosten zijn van houten deurkozijnen op maat en heb je ze in een paar stappen besteld.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0