fbpx Offerte aanvragen

Deurenfabrikant

Al meer dan 30 jaar maken we bij Peters Machinale Timmerwerken deuren van topkwaliteit. Heb je net een nieuw huis gekocht of ben je van plan je huis op te knappen? Of is het misschien gewoon tijd om de huidige deuren te vervangen? Kijk dan eens in onze webshop. Als fabrikant van kozijnen, deuren en ramen hebben wij alle kennis en ervaring in huis om de beste kwaliteit te garanderen. We combineren vakmanschap met geavanceerde productietechnieken en bewaken continu de kwaliteit. Je kunt kiezen uit diverse modellen en stelt de deuren zelf samen, zodat ze helemaal op maat worden gemaakt. Voer je eigen maten in, kies de juiste kleur en plaats je bestelling. Binnen vier weken worden je deuren gemaakt en kun je de ze laten leveren op een door jou gekozen moment en locatie.

Bestel je deuren in onze webshop

In onze webshop is bestellen heel eenvoudig. Maak een account aan, stel je deuren samen met de juiste maten en kleur en klik op bestellen. Je kunt online betalen. Zo kun je in een mum van tijd weer verder met het bouwen of verbouwen van je woning.

Verschil tussen RAL 9001 kozijnen en RAL 9010 kozijnen

Wanneer je kiest voor kozijnen met een lichte kleur kom je in de meeste gevallen uit op de kleuren RAL 9001 of RAL 9010. Dit zijn de meest voorkomende wittinten in een interieur. Als basis hebben ze de kleur wit, maar er zijn wel degelijk enkele verschillen.

RAL 9001

Deze wittint is wat geliger van kleur en wordt ook wel crème wit genoemd. RAL 9001 is wat zachter dan RAL 9010 en komt het dichtst bij de kleur van koffiemelk. Deze tint is goed te combineren met donkere meubels of behang binnenshuis of een donkere baksteen of gevel aan de buitenkant van je woning.

RAL 9010

De kleur van RAL 9010 kozijnen wordt zuiver wit genoemd, maar wanneer je deze tegen een echt spierwitte achtergrond houdt, zie je dat het gebroken wit is. Deze kleur wordt tegenwoordig het meest gebruikt en is een goede standaardkleur voor binnenshuis. Het is niet te crèmekleurig, maar ook niet te koel.

 

Laat je RAL 9001 kozijnen vakkundig plaatsen

Je bestelt je RAL 9001 kozijnen op maat makkelijk in onze webshop, waar je kunt kiezen uit veel soorten. Zodra wij de kozijnen bij je hebben afgeleverd, kun je aan de slag met het plaatsen. Een andere optie is om de kozijnen door ons te laten plaatsen, dit heeft veel voordelen.

  • Ervaring
    Al sinds 1988 is de Peters Groep een betrouwbare expert op het gebied van verbouw en nieuwbouw. Onze vakmensen hebben jarenlange kennis en ervaring en weten precies hoe het plaatsen van een kozijn in zijn werk gaat en waar ze op moeten letten.
  • Maatwerk specialist
    Niet elk huis is hetzelfde en bij het plaatsen van RAL 9001 kozijnen komt dan ook vaak specifiek maatwerk kijken. Onze specialisten hebben voor elke uitdaging een creatieve oplossing.
  • Nauwkeurig
    Wanneer er naden en kieren zitten tussen het RAL 9001 kozijn en de muren, kan dit nadelig zijn voor de isolatie van je woning. Onze vakmensen werken met precisie en plaatsen de kozijnen op professionele wijze.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0