fbpx Offerte aanvragen

Configureer je deur

Een deur op maat, volledig zelf te configureren. Bij Peters Machinale kun je eenvoudig jouw deur voorzien van de gewenste kleur, in de gewenste afmetingen. Binnen 4 weken kunnen we jouw deur leveren op een locatie naar keuze. Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons in Schaijk.

In onderstaand overzicht vind je alle type deuren die wij voor jou op maat kunnen maken. De verschillende stapeldorpeldeuren variëren in draairichting, de aanwezigheid van een tussendorpel en typenummer. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Bekijk de deuren en maak vervolgens een aantal keuzes.

Te beginnen met de RAL-kleur. De meest gebruikelijke RAL-kleuren zijn wit (RAL 9010), crèmewit (RAL 9001), antraciet (RAL7016) en zwart (RAL 9005). Wil je liever toch wat anders, neem dan gerust contact met ons op. Onze mogelijkheden zijn groots.

Iedere deur uit ons assortiment heeft een minimale en maximale hoogte en minimale en maximale breedte. De vanaf prijs van iedere deur staat ingesteld op de minimale afmeting. Wanneer je alle opties hebt gekozen kun je jouw bestelling in orde gaan maken.

Wacht niet langer en zoek snel de deur uit die je zelf kunt configureren bij deurenfabrikant Peters Machinale.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0