fbpx Offerte aanvragen

Maatwerk kozijn bestellen

Een kozijn op maat kun je heel gemakkelijk bestellen bij Kozijnenramendeuren.nl. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van maatwerk kozijnen, die je zelf samenstelt met de configurator in de webshop. Met ruim 30 jaar kennis en ervaring, een moderne productieruimte en vakmensen met oog voor detail staan wij garant voor de beste kwaliteit van kozijnen, ramen en deuren. Kies uit diverse modellen en kleuren en voer je eigen maten in. Binnen vier weken worden je kozijnen op maat gemaakt en leveren wij deze af op een locatie naar keuze. Onze kozijnen worden standaard voorzien van hang- en sluitwerk met het Politiekeurmerk voor inbraakveiligheid. Zo weet je zeker dat je de beste kozijnen bestelt voor je woning.

Een kozijn op maat in onze webshop

Het bestellen van een maatwerk kozijn is zo gebeurd. Meet de juiste maten goed op en stel je kozijn samen in de webshop. Je kunt kiezen uit allerlei soorten kozijnen voor ramen en deuren.

Mogelijkheden maatwerk kozijn
Elke woning is anders en iedereen heeft een andere smaak. Daarom zijn er bij Kozijnenramendeuren.nl allerlei mogelijkheden om zelf je kozijn samen te stellen dat het beste past bij het ontwerp van je woning.

 

 • Kozijn voor raam of deur
  In ons assortiment hebben we kozijnen voor ramen en deuren. Binnen deze categorieën kun je kiezen uit allerlei modellen met verschillende indelingen.
 • Binnen of buitenkozijn
  We hebben kozijnen voor binnen en voor buiten. Gemaakt van de beste houtsoorten zoals meranti en mahonie die bestand zijn tegen weersinvloeden en daardoor een lange levensduur hebben.
 • Eigen maatvoering
  Elk kozijn maak je helemaal op maat met je eigen maatvoering. Hoe exacter de maten van het kozijn, hoe beter de isolatie. Meet kozijnen altijd vanaf de buitenzijde van de gevel en meet op drie verschillende punten in de sparing (waarbij de kleinste maat leidend is)
 • Standaard hang- en sluitwerk
  We leveren elk kozijn standaard met degelijk hang- en sluitwerk dat is voorzien van het Politiekeurmerk voor inbraakveiligheid. Dat is weer een zorg minder.
 • Leverbaar in vier kleuren
  Bij het samenstellen van je kozijn kun je kiezen uit vier kleuren voor de grondlaag. Deze kleuren zijn wit, crème wit, antraciet en zwart.

 

De nieuwste technieken

In onze moderne productieruimte werken we met de nieuwste technieken om de kwaliteit en flexibiliteit van onze productie te garanderen. Samen met onze vakmensen die de kozijnen, ramen en deuren tot in detail bewerken, zorgen we voor een maatwerk kozijn dat perfect aansluit bij je wensen.

CNC gestuurd bewerkingscentrum

Alle onderdelen voor je maatwerk kozijn worden op maat gemaakt. Dit heet ook wel Computer Numerical Control (CNC). Zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen.

Volautomatisch railsysteem

Bij Peters Machinale Timmerwerken leggen we graag de focus op efficiëntie. Daarom hebben we een volautomatisch railsysteem waarmee de kozijnen na afwerking de juiste route volgen in onze productieruimte. De producten worden ingescand, zodat we ze met de computer kunnen volgen.

Verfspuitrobots

Met hypermoderne verfrobots worden kozijnen, ramen en deuren volledig voorzien van de benodigde verflagen in verschillende RAL-kleuren. Deze robots zorgen voor een mooie egale en gelijkmatige grondlaag.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0