fbpx Offerte aanvragen

Kozijnen op maat bestellen

Houten kozijnen op maat bestellen doe je bij de webshop Kozijnenramendeuren.nl. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van kozijnen, ramen en deuren op maat en garanderen de beste kwaliteit. Dat komt omdat we alleen de beste FSC-gecertificeerde houtsoorten gebruiken en het hele productieproces in eigen beheer uitvoeren. Onze moderne productiehal is voorzien van de laatste technieken om zo efficiënt mogelijk te werken. Om de juiste kozijnen op maat te bestellen heb je in onze webshop keuze uit kozijnen, ramen en deuren voor binnen en buiten. Stel je eigen kozijn helemaal op maat samen, zodat deze volledig aansluit bij je wensen. In de configurator van de webshop kies je het model en de kleur en voer je je eigen maten in. Wij gaan dan zo snel mogelijk voor je aan de slag. Binnen vier weken leveren wij de kozijnen op maat bij je af, op een locatie naar keuze.

Naar de webshop

Ben je benieuwd welke modellen we in ons assortiment hebben? Ga naar de webshop en ontdek hoe je jouw woning verfraait met houten kozijnen op maat.

De voordelen van kozijnen op maat

Iedere woning heeft zijn eigen stijl en afmetingen. En zelf heb je natuurlijk ook je eigen voorkeuren en wensen. Een kozijn op maat is dus een slim idee.

 • Goede isolatie
  Als je kozijnen op maat bestelt, weet je zeker dat het kozijn, het raam of de deur helemaal goed aansluit. Dit is erg belangrijk om problemen met isolatie of vocht te voorkomen. Bovendien houdt een houten kozijn op maat het meeste geluid van buitenaf tegen.
 • Passen bij je woning
  Het voordeel van houten kozijnen is dat ze bij ieder soort woning passen. Omdat je de kozijnen daarnaast qua model, maatvoering én kleur helemaal naar wens kunt samenstellen in onze configurator, zullen ze uiteindelijk perfect passen bij je woning en je eigen voorkeuren.
 • Lange levensduur
  Houten kozijnen, ramen of deuren die helemaal op maat zijn gemaakt gaan tientallen jaren mee en hebben weinig onderhoud nodig.

 

Bestellen is heel eenvoudig

Houten kozijnen op maat bestellen is heel eenvoudig en kost niet veel tijd. Zorg ervoor dat je vooraf goed de maten hebt opgemeten. We leggen je de stappen van het bestellen van je kozijnen graag uit.

 • Binnen- of buitenkozijnen
  Heb je kozijnen nodig voor binnen of buiten? In deze categorieën zijn er diverse modellen beschikbaar. Bij de buitenkozijnen bieden we ook kozijnen op maat voor schuifpuien.
 • Soort kozijn
  Selecteer daarna een deurkozijn, glaskozijn of schuifpui. In onze collectie hebben we kozijnen in verschillende vlakverdelingen en draairichtingen.
 • Technische tekening
  Bij elk kozijn staat extra productinformatie en kun je de technische tekening downloaden. Makkelijk bij het inmeten en plaatsen.
 • Kleur
  Hypermoderne verfspuitrobots in onze productiehal voorzien de kozijnen van een grondlaag in verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit wit, crème wit, antraciet of zwart. Selecteer hier de gewenste kleur.
 • Maatvoering
  Voer nauwkeurig de maten in van het benodigde kozijn. Bij het invoeren van de maten zie je direct wat de totaalprijs wordt van je kozijn.
 • Bestellen
  Geef het juiste aantal in en klik op bestellen. We nemen je bestelling zo snel mogelijk in behandeling. Binnen vier weken is je kozijn op maat klaar en leveren we deze op een moment en locatie naar keuze.

Persoonlijk advies

Wanneer je kozijnen op maat gaat bestellen, komt er best wat bij kijken. En het is een investering, dus we begrijpen dat je misschien nog vragen hebt over de maatvoering, het model of de kleur. Natuurlijk staan we graag voor je klaar wanneer je vragen hebt. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een persoonlijk advies.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0