Wij zijn trots op ons eindresultaat

Intussen hebben wij van kozijnenramendeuren.nl in de afgelopen jaren al veel bouwprojecten mogen realiseren. Deze projecten zijn zeer gevarieerd geweest. Van kleine projecten waar twee deuren vervangen werden tot grote projecten waar een gehele nieuwbouwwijk of kantoorpand werd gerealiseerd. Met veel enthousiasme hebben wij aan alle projecten gewerkt. Wij zijn dan ook trots op het uiteindelijke resultaat.

 

 

Patrick Habraken bedrijfsleider bij Peters Machinale Timmerwerken: 

“Ik ben erg trots op vele projecten die we gemaakt hebben. Inmiddels is het project staatsbosbeheer in Urchelen alweer 8 jaar geleden gerealiseerd, maar tot op de dag van vandaag een echte eyecatcher. Blijft een tijdloos, prachtig gebouw en is inmiddels volledig geïntegreerd in de bosrijke omgeving.”

 

 

 

Een aantal van onze projecten:

Wij zijn trots op de projecten die we hebben gemaakt, om deze reden hierboven alvast een kleine selectie. Benieuwd naar wat voor projecten we nog meer hebben gerealiseerd? Klik dan hier >