fbpx Offerte aanvragen

Ramenfabrikant

Voor het perfecte raam op maat ben je bij de webshop van ramenfabrikant Peters Machinale aan het juiste adres. Wij maken al meer dan 30 jaar houten ramen voor nieuwbouwwoningen, verbouwingen en renovatieprojecten. We hebben een groot assortiment van diverse modellen zoals draai/valramen, naar buitendraaiende ramen en dakkapelramen. Stuk voor stuk met vakmanschap gemaakt en tot in de puntjes afgewerkt. In onze webshop stel je de ramen helemaal naar wens samen en voer je zelf de maten in. Zo weet je zeker dat de ramen bestelt die perfect bij je woning passen en goed isoleren. Bovendien leveren wij de ramen binnen vier weken op een locatie van je keuze.

Houten ramen bestellen

Online bestellen in onze webshop is heel eenvoudig. Kies uit de vele modellen en voer de juiste maten in. Je ziet meteen wat de totaalprijs wordt. Ook staat bij elk model een duidelijke technische tekening, om je te helpen bij de juiste maatvoering. Ga naar onze webshop en bestel je ramen op maat.

Voordelen van houten ramen

Als fabrikant van houten kozijnen, deuren en ramen weten wij dat hardhout zoals mahonie en meranti veel voordelen heeft ten opzichte van andere materialen.

 • Past bij elke woning
  Houten ramen passen goed bij klassieke woningen, maar zijn ook een echte eyecatcher bij huizen met een moderne uitstraling. Wat voor woning je ook hebt, houten ramen en raamkozijnen zijn altijd een goede keuze.
 • Isolatie
  Ramen van hardhout hebben een goede thermische én akoestische isolatie. Warmte blijft binnen en kou en lawaai blijven buiten.
 • Uitstraling
  Houten ramen geven een stijlvol en warm karakter aan je woning. Dat komt door de natuurlijke uitstraling van het hout.
 • Duurzaam
  Als ramenfabrikant werken wij alleen met FSC-gecertificeerde houtsoorten. Hierdoor weet je zeker dat het hout uit duurzaam beheerde bossen komt.
 • Overschilderbaar
  Ben je na enkele jaren de kleur van je ramen of kozijnen beu? Met een likje verf in een andere kleur geef je je woning een kleine metamorfose.
 • Lange levensduur
  Houten ramen, deuren en kozijnen hebben een levensduur van gemiddeld 40 jaar! Met het juiste onderhoud geniet je er dus heel lang van.

3 mogelijkheden om meer licht te creëren in je woning

Ramenfabrikant Peters Machinale is al jaren de specialist in het produceren van de ramen en raamkozijnen op maat. Ramen moeten niet alleen functioneel zijn, maar kunnen ook het ontwerp van je woning verrijken. Bovendien bepaal je met ramen de juiste hoeveelheid licht dat binnenkomt in je woning. Er zijn verschillende mogelijkheden om meer licht in je keuken, woonkamer of slaapkamer te creëren.

Extra lichtvak links of rechts
Kies voor een raam- of deurkozijn waarbij je aan de linkerkant of rechterkant een extra lichtvak plaatst. Dit raam hoeft niet open en dicht te kunnen, maar laat wel extra licht binnen.

Extra lichtvak links én rechts of in het midden
Bouw je een dakkapel op zolder of op een slaapkamer? Ramenfabrikant Peters Machinale heeft dakkapelkozijn in het assortiment met twee draai/valramen en een extra lichtvak in het midden. Daarnaast geven lichtvakken aan beide zijden van een deur niet alleen extra veel licht, maar ook een chique uitstraling.

Extra lichtvak boven
Is er geen ruimte voor een lichtvak aan de zijkant van het raam? Met een extra glasvlak aan de bovenkant van bijvoorbeeld een uitzetraam creëer je toch meer licht in je woning.  

Persoonlijk advies

De ramen zijn een belangrijk onderdeel van de gevel van je woning. We kunnen ons voorstellen dat je qua ontwerp vragen hebt. We staan voor je klaar om te helpen met een persoonlijk advies. Neem contact met ons op voor een afspraak, de koffie staat klaar!

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0