fbpx Offerte aanvragen

Ral 9005 kozijnen

Dé trend van nu: RAL 9005 kozijnen

Een trend waar we niet meer omheen kunnen, zijn woningen met zwarte kozijnen. Op steeds meer plaatsen zie je RAL 9005 kozijnen terug, met de diepe zwarte kleur. En dat is niet voor niets, met een RAL 9005 kozijn geef je je woning een bijzondere look, waar je nog jaren van kunt genieten. In onze webshop hebben we keuze uit veel soorten kozijnen, deuren en ramen in de kleur RAL 9005. Ook kun je kiezen voor kozijnen met extra vakken aan de bovenkant of aan de zijkant. Niet alleen laat het kozijn op die manier meer licht binnen, het zorgt ook voor een bijzondere uitstraling van je woning.

Meer kleuren in de webshop

In onze webshop bestel je eenvoudig je RAL 9005 kozijnen of ramen en deuren op maat. Elk product wordt voorzien van een grondlaag, beschikbaar in de vier meest gevraagde kleuren.

De effecten van RAL 9005 kozijnen

Veel mensen bestellen nog altijd voor witte kozijnen voor hun woning, maar tegenwoordig wordt steeds vaker de keuze gemaakt voor een houten kozijn in een donkere kleur. Een RAL 9005 kozijn geeft je huis een aparte stijl en heeft verschillende effecten op het interieur en exterieur van je woning.

  • Met donkere kozijnen maak je een echt statement door het grote contrast met een lichte gevel of muren.
  • Kozijnen in een donkere kleur zoals RAL 9005 werken als een soort schilderijlijst om het raam heen.
  • Ga je voor een moderne en industriële look? Dan zijn donkere kozijnen de juiste keuze.
  • Donkere kozijnen geven je interieur de sfeer van een loft en zijn daarom ook voor kleinere woningen geschikt.

Buiten of binnen

Niet alleen staan RAL 9005 kozijnen heel mooi aan de buitenkant, ook in het interieur van je woning geven donkere kozijnen een bijzonder effect.

Buiten
Een witte gevel zorgt ervoor dat de zwarte kozijnen nog eens extra worden benadrukt. Hou wel rekening met de richtlijnen van de gemeente, wellicht is het niet toegestaan om de kleur van je kozijnen aan te passen zwart of antraciet.

Binnen
Het is best een verandering om te kiezen voor donkere kozijnen in plaats van lichte. Toch zijn zwarte kozijnen universeel en passen ze in elk interieur. Of dat nu landelijk is, modern, klassiek of industrieel.

Persoonlijk advies?

Zou je graag advies willen over welke kozijnen het beste passen bij je woning? Kom dan langs bij Peters Machinale in Schaijk. Onder het genot van een kop koffie bekijken we samen wat de beste keuze is.

CNC gestuurd

In ons computergestuurde bewerkingscentrum maken we alle onderdelen voor RAL 9005 kozijnen, ramen en deuren op maat. Dit wordt ook wel CNC genoemd. (Computer Numerical Control). De machines versnellen de productie en zorgen voor een efficiënte werkwijze. De kozijnen worden helemaal automatisch geproduceerd.

 

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0