fbpx Offerte aanvragen

Ral 7016 kozijnen

Steeds vaker kiezen mensen voor een industriële look voor de buitenkant én binnenkant van hun woning. RAL 7016 kozijnen horen daar helemaal bij. RAL 7016 is een mooie kleur antraciet die veel wordt gebruikt omdat het goed past bij bijvoorbeeld donkergrijze dakpannen. Maar ook bij een witgeverfde buitengevel, een betonlook of rode bakstenen, combineren kozijnen in de kleur RAL 7016 erg goed. En misschien verwacht je het niet, maar wist je dat je woonkamer, slaapkamer of keuken groter lijkt als je donkere kozijnen in een witte muur plaatst? Bovendien geven donkere kozijnen vaak een warme sfeer aan het interieur.

Antraciet kozijnen bestellen

Ben je op zoek naar RAL 7016 kozijnen om je woning te verfraaien? In onze webshop bestel je kozijnen en deuren in diverse soorten en maten, die worden voorzien van een grondlaag in warm antraciet.

Wat betekent RAL?

Ral is een coderingssysteem om kleuren van verf te definiëren. Het systeem is al bedacht in 1927 in Duitsland. De lijst begon toen met 40 kleuren, inmiddels zijn het er 213. Deze kleurdefinities zijn standaard geworden in de industrie, bouw en verkeersveiligheid. Ook heeft elke kleurcode een bijbehorende naam gekregen zoals citroengeel of antracietgrijs voor RAL 7016 kozijnen.

Hoe worden RAL 7016 kozijnen gemaakt?

In de moderne productiehal van Peters Machinale maken we dagelijks kozijnen en deuren voor de zakelijke en particuliere markt. Maar hoe gaat de productie van een kozijn eigenlijk in zijn werk?

  • Nadat je je bestelling in onze webshop hebt afgerond, gaan wij meteen voor je aan de slag.
  • De exacte maten van het kozijn komen automatisch in ons computersysteem.
  • In het gloednieuwe computergestuurde bewerkingscentrum maken onze machines alle onderdelen voor de RAL 7016 kozijnen exact op maat.
  • Vervolgens bewerken we de onderdelen om de juiste profilering en afwerking te bereiken.
  • Met een volautomatisch railsysteem leggen de kozijnen een route af door onze productiehal en worden ze gescand en gecontroleerd.
  • Als laatste komen de kozijnen in onze spuiterij, waar automatische verfrobots het kozijn voorzien van de benodigde RAL 7016 verflaag.
  • Na het spuiten worden de kozijnen getransporteerd naar de droogcabine.
  • Zijn de kozijnen helemaal klaar? Dan pakken we ze in en leveren we ze kant-en-klaar bij je af!

Advies

Ral 7016 kozijnen geven je woning een apart en bijzonder uiterlijk. Ben je nog niet helemaal zeker van de kleur voor je kozijnen? Wij denken graag met je mee.

Verfspuitrobots

De verfrobots in de moderne productiehal van Peters Machinale maken het mogelijk om de productie van RAL 7016 kozijnen, maar ook ramen en deuren volledig te automatiseren. Elk houten kozijn heeft een QR code, die wordt gelezen door een scanner. Zo weten de spruitrobots in welke kleur en hoe vaak de kozijnen gespoten moeten worden. Op een monitor kan elke kozijn, raam of deur stuk voor stuk gevolgd worden.

 

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0