fbpx Offerte aanvragen

Meranti binnendeurkozijn

De binnendeurkozijnen voor je woning moeten van een goede kwaliteit zijn, lang meegaan en natuurlijk een mooie warme uitstraling hebben. Met de meranti binnendeurkozijnen in onze webshop heb je gegarandeerd een kozijn op maat in huis van de beste kwaliteit met een levensduur van tientallen jaren. Onze deuren, kozijnen en ramen worden met zorg en vakmanschap gemaakt en bewerkt in onze moderne productieruimte. Kies uit vele modellen en ga voor de kleur die het beste bij je woning past. Je nieuwe binnendeurkozijn wordt helemaal op maat gemaakt op basis van jouw maatvoering. Heb je besteld? Binnen vier weken leveren wij je nieuwe kozijnen op een locatie naar keuze!

Snel en gemakkelijk bestellen

Een bestelling doen is zo gebeurd. Kies de juiste meranti binnendeurkozijnen en geef de correcte maten en aantallen door. Je kunt een account aanmaken om te bestellen. Via dit account ontvang je een bevestiging van je bestelling en houden wij je op de hoogte van de status van je bestelling. Weet je al welke kozijnen je nodig hebt? Bestel je meranti binnendeurkozijnen in onze webshop.

Waar moet je op letten?

Wanneer je binnendeurkozijnen bestelt, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten.

 • Met of zonder extra lichtvak
  Het soort kozijn dat je kiest voor een binnendeur, heeft consequenties voor de lichtinval in je woning. Zo kun je kiezen voor een meranti binnendeurkozijn voor een enkele deur, maar een deurkozijn met een extra lichtvak aan de linker- of rechterkant laat extra licht door in de ruimte en is wellicht ook verstandig. Denk van tevoren goed na over de juiste indeling van de kozijnen.
 • Meten
  Meet zowel de breedte als de hoogte op drie verschillende punten in de sparing, van metselwerk tot metselwerk. De kleinste maat is hierbij leidend. Je meet altijd de buitenzijde van het kozijn.
 • Wat heb je precies nodig?
  Noteer vooraf hoeveel kozijnen je nodig hebt en in welke maten. Dat is makkelijker wanneer je de meranti binnendeurkozijnen gaat bestellen in onze webshop.
 • Kleur
  Denk ook na over de kleur van de kozijnen. In de webshop kun je kiezen uit vier kleuren voor de grondlaag. Deze kleuren zijn wit, crème wit, antraciet en zwart.
 • Bestellen
  Ga naar onze webshop en bestel je binnendeurkozijnen in de juiste maten. Je ziet direct wat de kosten zijn en binnen vier weken worden de kozijnen geleverd, waar je maar wilt.

 

Onderhoud meranti kozijnen

Om je meranti binnendeurkozijn zo lang mogelijk mooi te houden, zijn er een aantal dingen die je kunt doen zoals regelmatig controleren en schoonmaken.

 • Schoonmaken
  Meranti binnendeurkozijnen kun je van tijd tot tijd schoonmaken met lauwwarm water en een schoonmaakproduct. (geen schuurmiddel) Terwijl je schoonmaakt, kun je het kozijn controleren op eventuele scheurtjes of plekjes met rot hout.
 • Hang- en sluitwerk
  Kijk regelmatig of het hang- en sluitwerk nog helemaal goed is. Gaan de scharnieren soepel open en dicht? Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je een beetje teflonspray gebruiken om de scharnieren weer soepel te maken.
 • Schilderen
  Meranti binnendeurkozijnen schilder je elke tien tot vijftien jaar. Zorg ervoor dat het hout helemaal droog en glad is. Oneffenheden moeten weggeschuurd worden.

KOMO-gecertificeerd

Alle kozijnen en deuren bij Peters Machinale wordt gemaakt, zijn KOMO-gecertificeerd. De afkorting KOMO betekent Keuring en Onderzoek van Materialen voor Openbare werken. Hiermee voldoen al onze producten aan de wettelijke eisen en aan alle kwaliteitseisen die door professionele partijen worden gesteld.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0