fbpx Offerte aanvragen

Kozijnenfabrikant

Heb je een houten kozijn nodig voor de bouw of verbouwing van je woning en zoek je een fabrikant van de beste kozijnen? Dan ben je bij onze webshop aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar produceren wij houten kozijnen, ramen en deuren voor nieuwbouwprojecten, renovaties en verbouwingen. Als kozijnenfabrikant vervaardigen wij al onze kozijnen in eigen beheer in onze moderne productiehal. Hierdoor staan we volledig garant voor de hoge kwaliteit van onze kozijnen. Ieder huis is anders en iedereen heeft een andere smaak. Daarom kun je bij ons je kozijn, deur of raam helemaal op maat samenstellen. In onze webshop hebben we diverse modellen voor je op een rijtje gezet, die je helemaal kunt afstemmen op jouw wensen.

Bestellen is eenvoudig!

Je kunt je kozijnen eenvoudig zelf samenstellen in onze webshop. Maak een account aan, selecteer de kozijnen, ramen of deuren die je nodig hebt en voer de juiste maten in. Bovendien kun je kiezen uit verschillende kleuren voor de grondlaag. Binnen vier weken wordt je kozijn gemaakt en afgeleverd op een locatie naar keuze.

Waarom een kozijn bestellen bij kozijnenfabrikant Peters Machinale?

Kozijnenfabrikant Peters Machinale is onderdeel van de Peters Groep, een organisatie met meer dan 30 jaar ervaring in de bouw. Wie voor topkwaliteit kozijnen, deuren en ramen gaat, zit goed bij onze webshop.

  • Door onze moderne productieruimte met CNC-gestuurde machines, verfspuitrobots en een volautomatisch transportsysteem, kunnen wij de beste kwaliteit garanderen.
  • Wij weten als geen ander dat elk project en elke woning anders is. Daarom bestel je je kozijn, deur of raam bij ons helemaal op maat. Je kiest zelf je model, voert je eigen maten in en kiest de kleur die bij je woning past.
  • Wij gebruiken alleen de beste hardhoutsoorten die bovendien FSC-gecertificeerd zijn
  • Binnen vier weken wordt je bestelling gemaakt en geleverd op een locatie naar keuze. Zo bespaar je tijd en moeite.
  • Wil je graag persoonlijk advies over alle mogelijkheden? De koffie staat voor je klaar. Neem contact met ons op voor een afspraak.

 

KOMO-gecertificeerd

Als fabrikant van deuren, ramen en kozijnen willen we de beste eindproducten leveren. Daarom zijn de kozijnen, ramen en deuren stuk voor stuk KOMO-gecertificeerd. Dit betekent dat we hiermee voldoen aan de wettelijke eisen en richtlijnen die professionele partijen aan de producten stellen. De afkorting KOMO betekent Keuring en Onderzoek van Materialen voor Openbare werken.

 

Eersteklas houtsoorten

Wij werken alleen met de beste houtsoorten zoals meranti en mahonie die een lange levensduur van het kozijn, de deur of het raam garanderen. Deze hardhoutsoorten hebben verschillende kenmerken die zorgen voor het beste eindresultaat. Zo zijn deze houtsoorten sterk en veerkrachtig en daardoor goed bestand tegen weersinvloeden, zorgen ze voor uitstekende isolatie en is er bijna geen onderhoud nodig. Bovendien zijn meranti en mahonie kozijnen, deuren en ramen makkelijk overschilderbaar. Vanzelfsprekend is al het hout waar wij als kozijnenfabrikant mee werken FSC-gecertificeerd.

Persoonlijk advies


Heb je nog vragen over het bestellen van de kozijnen of kun je persoonlijk advies gebruiken bij de juiste kleur of het juiste model? We staan natuurlijk voor je klaar. Maak een afspraak en kom langs!

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0