fbpx Offerte aanvragen

Bestel je kozijn op maat

Een kozijn op maat laten maken voor de deuren en ramen in je woning, heeft veel voordelen. Het levert een mooi resultaat op en je weet zeker dat de kozijnen precies passen, wat de isolatie van je woning ten goede komt.

Bepaal zelf het uiterlijk
De kozijnen van een huis bepalen in grote mate het totaalplaatje van een woning. Of je nu voor klassiek gaat, wat strakker of juist robuust, met het juiste kozijn op maat voor je deuren of ramen maak je je huis helemaal af.

Bepaal zelf de kleur
Bij een kozijn op maat kies je uit vier basiskleuren voor de grondlak. De meeste mensen gaan voor een witte tint, maar ook antraciet of zwarte kozijnen geven je huis een bijzondere look.

Bepaal zelf wanneer je ze nodig hebt
Als je bezig bent met het bouwen of renoveren van een huis, is een goede planning belangrijk. Een kozijn op maat bestel je eenvoudig online op het moment dat het jou uitkomt. Wij houden je op de hoogte van de status en laten je direct weten wanneer je de kozijnen ontvangt.

Meteen bestellen

Ga naar onze webshop en stel je kozijn op maat zelf samen. Zodra je wij je bestelling hebben ontvangen gaan we voor je aan de slag!

Welk kozijn op maat heb je nodig?

Bij Peters Machinale bieden we een ruim assortiment aan houten kozijnen die je op maat kunt laten maken. Je kunt kiezen een binnen- en buitenkozijnen.

 • Enkele of dubbele deuren
  Afhankelijk van de inrichting van je woning, kun je een kozijn op maat kiezen voor een enkele deur of voor dubbele deuren.
 • Schuifdeuren
  Soms is het slimmer om te kiezen voor schuifdeuren. Dit bespaart veel ruimte en geeft een heel mooi resultaat.
 • Met of zonder extra vak
  Wil je meer licht binnenlaten in de keuken of woonkamer? Kies dan voor een kozijn met een extra vak aan de bovenkant of aan een of allebei de zijkanten.
 • Draaivalraam, uitzetraam of klepraam
  Wat past bij de kamer en op welk manier wil je het raam kunnen openen en sluiten?
 • Dakkapel
  Je kunt kiezen voor vaste glaskozijnen of voor een kozijn op maat met ramen die openen en sluiten.

 

De juiste maatvoering
Bij het bestellen van een kozijn op maat is het heel belangrijk dat je de maten heel secuur opmeet. De belangrijkste maat is de buitenwerkse maat, deze bepaalt de grootte van het kozijn. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

KOMO-gecertificeerd

Ieder kozijn op maat dat bij Peters Machinale wordt gemaakt, is KOMO-gecertificeerd. KOMO staat voor Keuring en Onderzoek van Materialen voor Openbare werken. Dit houdt in dat onze kozijnen voldoen aan alle wettelijke eisen en aan alle kwaliteitseisen die door professionele partijen worden gesteld. Peters Machinale voldoet aan al deze voorwaarden en mag daarom het KOMO-keurmerk voeren.

Lees meer over de certificaten van Peters Machinale

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0