fbpx Offerte aanvragen

Houten kozijnen op maat

Iedere woning heeft zijn eigen stijl en afmetingen. Wanneer je kiest voor houten kozijnen op maat, weet je zeker dat het kozijn perfect aansluit op de gevel en voorkom je problemen met isolatie of vocht. De houten kozijnen op maat van Peters Machinale zijn gemaakt van duurzaam hout zoals vuren, meranti en mahonie en geven je woning zowel binnen als buiten een warme uitstraling. Je bestelt deze op maat gemaakte kozijnen voor binnen of buiten eenvoudig in onze webshop. Je kunt kiezen uit vele soorten binnenkozijnen en buitenkozijnen zoals deurkozijnen, glaskozijnen en schuifpuien.

Advies

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de juiste maatvoering van de juiste houten kozijnen op maat? Je bent van harte welkom bij Peters Machinale, zodat we je een gedegen advies kunnen geven.

Bestel eenvoudig houten kozijnen op maat

In onze webshop hebben we een brede collectie houten kozijnen die je volledig op maat kunt laten maken. Het samenstellen van nieuwe houten kozijnen op maat in onze webshop is heel eenvoudig. We leggen je graag de stappen uit.

 • Binnen- of buitenkozijnen
  Selecteer als eerste binnen- of buitenkozijnen. Bij de buitenkozijnen bieden we ook kozijnen op maat voor schuifpuien.
 • Soort kozijn
  Kies vervolgens voor een deurkozijn, glaskozijn of schuifpui. Er is een brede collectie kozijnen op maat met verschillende vlakverdelingen en draairichtingen. Bij elk kozijn staat extra productinformatie en kun je de technische tekening downloaden.
 • Kleur
  De houten kozijnen op maat van Peters Machinale kunnen in verschillende kleuren worden gespoten. Er is keuze uit twee soorten wit, antraciet of zwart. Selecteer hier de gewenste kleur.
 • Maatvoering
  Voer vervolgens de exacte maatvoering in van het benodigde kozijn. Zorg ervoor dat je de maten goed opmeet om foutjes te voorkomen! Bij het invoeren van de maten, zie je meteen wat de totaalprijs wordt van je houten kozijn op maat.
 • Bestellen
  Geef het juist aantal in en klik op bestellen. We nemen je bestelling zo snel mogelijk in behandeling!

Snel en makkelijk bestellen

Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om je houten kozijnen op maat te bestellen. Met de prijscalculator zie je meteen de totaalprijs.

Met zorg en vakmanschap gemaakt

Bij Peters Machinale hebben we de complete productie van houten kozijnen op maat in eigen beheer. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit garanderen. Omdat we werken met digitale meetapparatuur, computergestuurde zaagmachines en een automatisch transportsysteem, kunnen we snel en voordelig je houten kozijnen op maat leveren. Vanzelfsprekend zijn de kozijnen, ramen en deuren voorzien van degelijk hang- en sluitwerk.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Duurzaam bouwen en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn bij de Peters Groep een vast onderdeel van de bedrijfsvoering. Dit doet de Peters Groep door innovatieve concepten als Nufuture, maar ook door de invoering van BIM bouwen binnen het bedrijf. Daarbij heeft de Peters Groep een sterke visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Meer over Peters Groep

 

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0