fbpx Offerte aanvragen

Houten binnendeurkozijn

Ben je van plan om houten binnendeurkozijnen te bestellen? Dan ben je bij Kozijnramendeuren.nl bij de juiste webshop. De kozijnen worden met aandacht en vakmanschap geproduceerd in onze hypermoderne productieruimte. Met CNC-gestuurde machines, een volautomatisch railsysteem en onze verfspuitrobots kunnen we snel en effectief werken én de beste kwaliteit voor je houten binnendeurkozijnen garanderen. De kozijnen worden standaard zonder glas geleverd en worden gespoten in een grondlaag. Er zijn verschillende indelingen mogelijk, zodat we voor ieder interieur een hoogwaardig deurkozijn kunnen maken.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over de afmetingen of de indeling van de kozijnen? Bij Peters Machinale helpen we je graag met een persoonlijk advies.

Houten binnendeurkozijnen bestellen

Wil je mooie houten kozijnen voor je woning van de beste kwaliteit? Het bestellen van de kozijnen in onze webshop is heel eenvoudig, we zetten de stappen voor je op een rijtje.

 • Soort kozijn
  In de webshop kun je kiezen uit verschillende soorten houten binnendeurkozijnen. Denk vooraf goed na over welke indeling het meest geschikt is en houd hierbij rekening met extra lichtvakken en natuurlijk enkele of dubbele.
 • Kleur
  De kozijnen worden afgeleverd met een stevige grondlaag die je in elke denkbare kleur kunt overschilderen. Onze standaardkleuren voor de grondlaag zijn wit, crème wit, antraciet en zwart.
 • Maatvoering
  Houten kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde, mits er geen kieren of naden ontstaan. Een goede maatvoering is daarom erg belangrijk. Meet de maten voor de breedte, hoogte en eventuele tussenmaat vooraf goed door, vraag hierbij eventueel advies. Geef de benodigde maten in bij het geselecteerde model in de webshop.
 • Prijs
  Wanneer je de maten en aantallen hebt ingegeven, zie je direct de prijs van de houten binnendeurkozijnen. Zo zie je meteen wat de totaalprijs wordt en kom je niet voor verrassingen te staan.
 • Bestellen
  Heb je alles nog een keer gecontroleerd? Klik dan op ‘In winkelmand’. We gaan dan zo snel mogelijk voor je aan de slag en je ontvangt een e-mail bericht zodra je houten binnendeurkozijnen klaar zijn voor levering.

Handig: een technische tekening van je kozijn

Wanneer je een houten binnendeurkozijn op maat bestelt in onze webshop, kun je de technische tekening met de exacte maten downloaden. Deze kun je tijdens de bouw of verbouwing van je huis steeds weer raadplegen, zodat je werkt met de juiste maten.

Meranti: hoge isolatie en lange levensduur

De houten binnendeurkozijnen van Peters Machinale worden allemaal gemaakt van meranti. De kenmerken van deze houtsoort passen perfect bij de hoge kwaliteit die we garanderen. Meranti is afkomstig uit Zuidoost-Azië en is te herkennen aan de warme rode kleur. Enkele kenmerken van meranti houten binnendeurkozijnen:

 • De kwaliteitseisen zijn zeer scherp. Meranti hout wordt streng gecontroleerd op afkomst van duurzaam beheerde bossen.
 • Deze houtsoort heeft met duurzaamheidsklasse 2 een levensduur van 30 tot wel 40 jaar.
 • Bij heel koud of heel warm weer zullen kozijnen van meranti niet snel krimpen of uitzetten, door de minimale werking van het hout.
 • Kozijnen van deze houtsoort hebben een hoge isolatiewaarde
 • Ons meranti hout heeft het FSC®-keurmerk. Voor dit hout zijn geen oerbossen gekapt.

Bestel je houten binnendeurkozijn gemakkelijk online

In onze webshop kun je kiezen uit verschillende modellen voor je deurkozijn, helemaal op maat gemaakt. Zodra we je bestelling hebben ontvangen, gaan we voor je aan de slag!

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0