fbpx Offerte aanvragen

Binnenkozijnen

Binnenkozijnen bepalen voor een groot gedeelte de sfeer in je woning. De maat bepaalt hoeveel licht er binnenkomt en met de indeling kun je ook variëren, waardoor je een industrieel, modern of juist klassiek interieur krijgt. Het is belangrijk om vooraf goed na te denken over het ontwerp en welke stijl je wil bereiken met de binnenkozijnen. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals een deurkozijn met een lichtvak aan de linker- en rechterkant of een binnenkozijn met een vak aan de bovenkant. Neem een kijkje in onze webshop en bestel je kozijnen op maat.

Bereken je prijs

Met de calculator in onze webshop bereken je eenvoudig de totaalprijs van je nieuwe binnenkozijnen. Ga naar de webshop en geef de juiste maten in om te zien wat jouw totaalprijs wordt.

Waarom houten binnenkozijnen de investering waard zijn

Het aanschaffen van kozijnen is best een kostenpost. Toch is het de investering meer dan waard om verschillende redenen.

 • Isolatie
  Als je de juiste kozijnen aanschaft, draagt dat bij aan de isolatie van je woning. Op den duur zul je energie besparen omdat de warmte langer in huis blijft. Zorg ervoor dat de binnenkozijnen vakkundig geplaatst worden om gaten en kieren te voorkomen.
 • Onderhoudsvriendelijk
  Houten kozijnen hebben weinig onderhoud nodig en gaan jaren mee. Het is wel belangrijk om eventuele beschadigingen zo snel mogelijk te herstellen.
 • Schilderbaar
  Wil je je interieur een keer veranderen qua stijl? Houten binnenkozijnen zijn heel gemakkelijk te voorzien van een nieuwe verflaag. Bovendien verbetert dit ook de weerbaarheid tegen weersinvloeden.
 • Uitstraling
  Je ziet meteen aan een woning of er houten kozijnen geplaatst zijn. Ze geven je interieur een warme en karakteristieke uitstraling waar je nog jaren van geniet.

 

Schilderen van binnenkozijnen

De kozijnen, ramen en deuren in onze webshop worden door onze automatische verfspuitrobots voorzien van een grondlaag van hoge kwaliteit. Je kunt kiezen uit vier kleuren voor de grondlaag. Dit zijn de kleuren RAL 9001, RAL 9010, RAL 7016 en RAL 9005. Daarna zijn ze overschilderbaar in elke denkbare kleur. Er zijn verschillende soorten verf die geschikt zijn voor het verven van binnenkozijnen. Acryllak droogt snel, ruikt niet een verkleurt nauwelijks, alkydverf geeft bijvoorbeeld weer een betere dekking en heeft minder voorbehandeling nodig. Laat je goed informeren bij een verfspecialist wanneer je je nieuwe kozijnen gaat schilderen.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over onze binnenkozijnen? We helpen je graag met goed advies. Neem contact met ons op of maak een afspraak, we helpen je graag!

Peters Machinale

De webshop Kozijnenramendeuren.nl is onderdeel van de Peters Groep in Schaijk. Al meer dan 25 jaar maken zij kleine en grote bouwprojecten tot een succes, waarbij alle medewerkers streven naar duurzaamheid en innovatie. Betrokkenheid, vakkundigheid en nazorg zijn belangrijke kernwaarden die elke dag worden nageleefd. Peters Peters Aannemersbedrijf heeft een sterke visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door innovatieve concepten als Nufuture, maar ook door de invoering van BIM bouwen binnen het bedrijf streven we dagelijks een duurzame bedrijfsvoering na. De binnenkozijnen van Peters Machinale worden dan ook op een duurzame en verantwoorde manier geproduceerd.

Meer over Peters Groep

 

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0