fbpx Offerte aanvragen

Binnendeurkozijnen

Wanneer je je interieur wil veranderen, denk je misschien niet meteen aan je kozijnen. Maar nieuwe binnenkozijnen kunnen toch een groot effect hebben op je woning. De juiste binnendeurkozijnen geven je leefomgeving een industriële, moderne, klassieke of juist een landelijke ambiance. Bij Kozijnenramendeuren.nl bestel je eenvoudig nieuwe binnendeurkozijnen op maat. Of je nu gaat voor een stoere look met kozijnen in antraciet of voor klassiek wit, in onze webshop heb je keuze uit allerlei verschillende indelingen en kleuren. Onze binnendeurkozijnen worden geproduceerd, bewerkt en gecontroleerd in onze eigen moderne productieruimte, waardoor ze altijd aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Advies

Heb je nog niet eerder kozijnen besteld via een webshop en kun je hierbij advies gebruiken? We helpen je graag!

Binnendeurkozijnen in alle soorten en maten

Binnenkozijnen bepalen voor een groot gedeelte je interieur. Bij het kiezen van het juiste kozijn komt nog best wel wat kijken en het uiterlijk van je kozijn op maat is van een aantal zaken afhankelijk. Denk bijvoorbeeld aan de indeling of de kleur. We zetten de dingen waar je rekening mee moet houden even voor je op een rijtje.

 • Voor welke stijl ga je?
  Is de stijl van je woning modern, industrieel of juist landelijk en klassiek? Niet alleen met de kleur, maar ook met de breedtematen en indeling van de kozijnen bepaal je de sfeer in je woning.
 • Kleur
  Ga je voor een stoere uitstraling waar de binnendeurkozijnen best een statement mogen maken? Kies dan voor bredere kozijnen in antraciet of zwart. Klassieke kozijnen die een landelijke stijl uitstralen, zijn vaak wit of crème wit.
 • Indeling
  Bij de binnendeurkozijnen kun je kiezen uit enkele of dubbel deuren. Ook zijn extra lichtvakken mogelijk. Denk vooraf goed na over het ontwerp dat het beste past bij jouw woning.
 • Lichtinval
  Binnendeurkozijnen bepalen voor een groot gedeelte de hoeveelheid licht die binnenkomt. Kies bijvoorbeeld voor een dichte deur met lichtvakken aan één zijkant of aan allebei de zijkanten.

Zie direct de prijs van je binnendeurkozijn

In de webshop zie je bij elk kozijn dat je bestelt meteen wat het gaat kosten. Handig, want zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Tips voor je binnendeurkozijn

Wanneer je nieuwe kozijnen bestelt voor je woning is het belangrijk om de kozijnen goed te onderhouden. Zo heb je er het langst plezier van en blijft het kozijn van optimale kwaliteit.

 • Regelmatig schoonmaken
  Neem de kozijnen regelmatig af met lauw water een druppeltje schoonmaakmiddel zonder chloor of bleek. Gebruik hiervoor een gewone spons, geen schuurspons. Neem daarna nogmaals af met veel water en droog met een schone doek.
 • Controleer op beschadigingen
  Kijk regelmatig of er beschadigingen zijn aan je binnendeurkozijnen. Denk aan kale verfplekken, scheurtjes of rot hout. Je kunt dan direct actie ondernemen om verdere beschadiging aan de kozijnen te voorkomen.
 • Schilderen
  Je binnendeurkozijnen hoef je niet vaak te schilderen, ongeveer een keer in de tien jaar. Het fijne van houten kozijnen is dat je eventueel een andere kleur kunt kiezen.

Bestel je binnendeurkozijn op maat

Weet je de maten van je nieuwe kozijnen en heb je de kleur bepaald? Ga naar onze webshop om je binnendeurkozijnen te bestellen.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0